Friday, July 8, 2011

Trend Politik Sekarang..*lepasgeram*

at 7:50 AM
yang sokong BN/UMNO akan cakap
-kerajaan dah banyak tolong kita, dah banyak bantu rakyat, so kita kena la berterima kaseh dengan menyokong mereka. sesiapa yang sokong kita akan diberikan ganjaran. jangan sokong parti yang hanya berlandaskan Islam tetapi kadang2 mereka jugak yang tersilap langkah. dan yang paling penting, jangan sokong parti liwat sedunia. dah terang2 bersalah meliwat orang, terlibat pulak dengan video sex..fikir2kan lah....

yang sokong PAS akan cakap
-sokong lah parti yang berlandaskan Islam. jangan nanti bila mati tuhan persoalkan tindakan kita. xkan nak sokong pemimpin yang bini dia sendiri x pakai tudung..sokong lah tok guru kita yang sememangnya di jalan yang benar. sokong juga PKR kerana mereka ingin menegakkan keadilan yang sekian lama di hapuskan..jangan sokong parti yang hanya tahu menghabiskan wang rakyat dan mengaku bertanggungjawab untuk mewujudkan keamanan negara, tetapi sebenarnya, hanya tuhan yang tahu

yang sokong PKR akan cakap
-sokong la PKR. kami ingin menegakkan keadilan rakyat yang telah sekian lama ditindas dan akan memberikan keadilan kepada sesapa jua yang menyokong parti kami. Anwar dah lama ditindas, mari lah kita sama2 menyokong beliau. UMNO hanya mempropagandakan isu liwat dan video sex untuk menaikkan parti mereka.jadi, jangan tersalah pilih

3 parti dah bergadoh sesama sendiri. majoritinya Melayu. yang laen hanya bertepuk tangan melihat fenomena yang dah lama mereka inginkan ne.kenapa la perlu bergadoh..kalau dah namanya pemimpin, berfikiran positif la sikit. ne bukan ditujukan untuk sorang 2 je, tapi untuk semua. xkira la parti mana pon tapi kalo dah nama nya ketua, fikir la elok2, pandai2 la jaga and lead your party ke arah yang betol. ne x.sama2 naek hantu bila x puas hati...dalam parlimen bergadoh macam budak tadika padahla semua nya berkedudukan, berpangkat, berpendidikan.malu lah kat rakyat yang dok tengok ne.tunjuk la pengaruh yang elok sikit.barulah orang nak mengundi pon xteragak2..btoi x..

**just luahan hati sendiri.xde kna mengena nak mengata @ mengutuk sesapa yang berkenaan.sila jangan saman**

2 comments:

umUMRA on July 11, 2011 at 8:25 PM said...

Saya sokong datin nunu...tetttt...heee~

eyeknew_chumot on July 21, 2011 at 7:10 AM said...

trima kasih tan sri..sy mmg anti-politik.sekian :)

Post a Comment

 

BILA JEJARI MENARI DI KEYBOARD Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting