Friday, September 28, 2012

Pelakon Kanak-kanak Paling Best!!!

at 7:02 AM 0 comments
Selalunya, kalo sebut pelakon kanak2 mesti orang ingat Mia Sara Nasuha kan??
tapi pada aku..budak Aqish or Puteri Balqis lagi best kot..dia punya lakonan superbbbb... xmcm Mia. Mia pon pndai blakon, tapi Aqish pnya lakonan lagi best!! sgt menjadi, xnmpk mcm dia hfal skrip pon..
Photo: Salamm sayanggg.1st day shooting 'Aku Bukan Mashitah',,bersama kakak ery malik dan  eryn eryna,,semoga semuanya berjln dgn lncr.aminn,,:)   Photo: Aqish sedang bersama kita di MHI,,,seterusnya Nur Ramadan 9.30, ,,di tv3,,,,salam sayang buat semua dari Aqish,,,:)
Paling mahal pasal budak ne kan..sebutan 'sssssss' dia..haha..cute!!! perasan x dia ad dlm iklan susu ape tu..nesprey ke ape ntah..haaa...cube tgk btol2 sssssssssss dia..comel kn..haha



2 Hari lagi...

at 1:19 AM 0 comments
Ada 2 hari je lagi utk ak bfoya2 kt umah
Lepas ne da xbley nk tdo2 lepak2 lgi da
Wateva it is, harus bersyukur 
Sebab Tuhan dah tetapkan jalan tu
So, terima je..Berserah + berusaha
Chayokkkk!!!
 

BILA JEJARI MENARI DI KEYBOARD Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting