Thursday, July 26, 2012

Result da Keluar!!!

at 1:44 AM 4 comments
Alhamdulillah...at last, keluar jugk result sem8.hehe
agak takot sebenarnya nak cek result kali ne sebab paper communication seriously aku mmg hantam giler2 punyer..kaw2 punya dok pulun menipu..tapi naseb la kn..x fail and x perlu repeat..hehehe


opssssss..tepaksa di black kn..malu nk tnjuk..haha

Friday, July 13, 2012

Bercinta di Zaman Pesbuk!!!

at 12:16 AM 0 comments
perlu ke kalo couple kena expresskan your love dekat pesbuk???
perlu ke bgtaw smua orang 'pakwe saye tengah merajok skg'???
perlu ke bgtaw..'tdi pakwe saya mintak clash, tpi sya syg dia lagi..'???
perlukah????????

facebook ne banyak function dia, pandai2 la gune kn dgn btol..xpyah la nk feeling2 sgt..xpadan dgn bdk skola, gatai melebey dri org tua..maybe hang syiokkkkkkk kot bile post mcm 2, nnt org taw, emmmm aku tgh hepy skg.ak ade pakwe, pakwe aku romantik..piiiiiiirahhhhhhhhhhhh..haktuiiiiiiiiiiiiiiiii...bley jalan ddah!!

ingat sama dosa pahala 2..da la smyg pon xbpa nk pnuh, dok wat dosa tambahan plak..best sgt lah?? blajaq dlu adek2 oiiii..biaq msuk u dlu kalo nk mngedik pon.at least nt nk minang ank org, ad gak bnda nk bgga..nnt da abeh spm xkn nk kja kilang ja? ckop ka nk bela ank org dgn dwet kilang 2? mmg la ckop utk sstngah org, tpi kalo kes hg ne, ak xrsa hg mmpu idop mcm 2..paham????? sedor dri sikit yeeeeeee...

Tuesday, July 10, 2012

Pelik.....

at 8:59 AM 0 comments
11.30pm - ayah cakap---->
'dah nak tido?? sesuatu yang pelik bila kak ngah tido awal.haha'

perghhh..kena sebijik dekat batang idong ne.hehe..memang jarang atau lebih tepat 'pelik' bila aku tido awal sebab ak ne species burung hantu.suke bjaga malam + tdo lambat.hehe..tpi mlm ne dsbbkan ak penat, td bgun awal, tmbah plak angin mlm yg sejuk + hujan renyai2 ne..memang sodap lah nk  tido!!! k huys..gud nyte.have a cuwit romantic happy lullaby cuty pumpkin dream yeahhhhh..haha
 

BILA JEJARI MENARI DI KEYBOARD Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting