Monday, July 25, 2011

Besnye Jadi Norman & Memey

at 12:01 AM
dulu kecoh sangat bila Norman kena tangkap basah..semua paper, blog,berita keluar cerita pasal dia..dan yang paling xley blah, orang yang kena tangkap skax 2 si Memey Suhaiza..aku xkenal pon sape dia ne..pas2 kawan2 aku cakap dia la pelakon yang macam kayu kat tv2 2..ooooo


Time pergi mahkamah, siap pakai sedondon lagi; itam puteh..time interview siap gelak macam pontianak lagi.suke la 2..tapi kan..selalunya, orang kalo kena tangkap basah, dia slow je..malu sebab terkantoi.tapi diorang ne siap tersengih panjang lagi...seronok ke kena 'wet caught'?
  


xpe..benda da lepas..xyah pikir lagi okey...so, sekarang ne diorang ne dah betul2 bercinta and dah buat keputusan nak kawen..dengar kata tajaan berjuta-juta mak enon oiiiiiiii..kau ada??ahaaaaaaaaaaaa...


Majlis diorang fully sponsored by Jimmy Choo & Rafflesia------> 12 JUTA
baju saje 7.2 JUTA kauuuuu....


 


Nanti aku kawen, korang pon ringan2 kan la tangan nak menyeponsorkan ak okey..haha




kawan kawan......jom layan sini....

0 comments:

Post a Comment

 

BILA JEJARI MENARI DI KEYBOARD Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting