Wednesday, August 15, 2012

Iklan Raya BERNAS 2012

at 11:35 PM 1 comments
Dulu before iklan ne keluar kat tv, ramai sangat yang post kat fb ckap iklan ne best, tapi aku xtrasa nk tgk pon sbb mls..then, for the first time keluar kat tv, seriously aku memang nak mengangis, sedih kot..ingatkan nak balik tengok mak dia, rupa2nya balik tgk kubor je..pastu baru aku tringat..oooo, video ne la yg dorg dok post kt fb 2..then ak search la kt youtube..


serious memang aku menangis giler tengok full version video ne..sedih!!!! bayangkan la kita kat tempat dorang, memang la sedih kn..paling sedih part die p kubor..adussss..meleleh2 air mata,berjuraian + tersedu2 sbb terover excited mngis.haha..pape pon, director video mmg cukop best, sbb bjaya buat org sedar & terkesan dgn video ne.. hope there'll be more videos like this in becoming raya ^_^

Friday, August 3, 2012

Weightlifting Injury - Olympic 2012

at 1:03 AM 0 comments
A 77kg weightlifter, Sa Jae-hyouk from South Korea..
What happened to him?????

His ELBOW WAS SERIOUSLY DISLOCATED as he attempted a 162kg lift in the snatch!!!
can u see it???
seriously...sakit!!!!

This video shows how it happened..pregnant women, heart attack or even heart broken persons are advised not to watch this 

Sources: Yahoo, Youtube

 

BILA JEJARI MENARI DI KEYBOARD Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting