Saturday, April 14, 2012

Ayat Power

at 1:13 AM 2 comments Links to this post

Friday, April 13, 2012

Manusia Perangai Kera

at 7:37 AM 0 comments Links to this post
harta baru sekangkang kera..tapi perangai dah lebih dari kera, jebon, babun, berok ++++++....
apa punya manusia la kn..dari dulu sampai sekarang xabeh2 nak mnyusahkan idop aku 1 family...dulu masa babun ne xwujud, bahagia ja, aman sentosa mat saleh cakap..haha..

jenis xreti nak jaga hati orang, jenis nak tayang harta, jenis nak kaut segala harta benda, & yg pling penting jenis xreti nak puas tengok kebahagiaan orang laen..pelik btoi la manusia mcm ne.ntah hape2 ntah..cam bagusssssss..ada sepinggan nasi, hang nak telan semua, ada segelas ayaq, hg nak hirup semua.pa cerita??? kira pala hang ja..xpa.kalo hg yg guna xpa, pkai ja, orang laen xbunyi aihhh..tapi cuba kalo org laen yg guna..maw hingaq 1 Malaysia aku rasa..Najib pon nak letak jawatan kalo hg mngamuk..

tolong la beram dari mata aku ne.meluat tgk hg!!! mnyusah kan ja..aku kalo jenis mulot semboq orang dah lama ak semboq!!! lama dah ak tahan, jangan smpai aku melalak depan2..air yg tenang jgn sangka xde buaya kasi peribahasa sikit

Bowling Time With My Adek2

at 7:22 AM 0 comments Links to this post
Semalam, sangatlah boring..then, aku suggest kat adek2 aku..jom p maen bowling ^_^...comfirm la depa nak ikot kn..gila xnak...haha
pinjam kete kak aku, drive pegi Bowling Center @ Park Avenue Hotel.. then maen dengan masyukkkkk nyer..best sangat..sebab ape?? sebab aku xcuci longkang sangat.haha..selalu nya ak la juara cuci longkang, tapi kali ne hebat plak..xpenah2 dapat A+, tetiba dpat.wah!!! hebat lah~~ haha

time maen, kami letak nama Zara, Sofea dengan Humaira (nama ank buah) ^_^ sape menang??? jeng jeng jeng..comfirm la Humaira @ Ainu Shahirah..haha

tadi nak pergi skali lagi, tapi xjadi sebab pakcik aku kerja, kalo x bley maen ramai2.xpe la, tgu cuti bulan 6 nnt kite pergi maen lagi~~~
 

BILA JEJARI MENARI DI KEYBOARD Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting