Friday, July 22, 2011

The Best PROPOSAL Ever !!!

at 1:38 AM

Before korang tengok video ne..tarik nafas dalam2 dulu..hembus pelan2 kot mulut..jangan keluar kot bontot..okey..haha..


Amacam...best x????????aku bagi 5 stars untuk guy ne.sangat romantic + very the gentleman u!! haha...
dia punye proposal perghhhhh..terbaek kot..agak2 kat Malaysia ne ada x orang nak buat cam 2?? maybe sebab 2 jugak ramai gadis sama cewek di Malaysia dok gedik melayan mat negro.opssss..hehe

bes nye kalo de bakal suami yang propose aku cm ne..opsss..ade ke??????????
kalo de aku trima!!!! haha..tapi jangan la terima semata2 sebab proposal dia ne.trima la sebab iman dia, agama dia..x g2 cik som?

untuk guys di luar sana yang tengah mencari cara nak propose awex korang..try r yang ne..comfim dia jawab
'i do..i do..' tapi before 2..korang kena la contact bomba dulu..mntak diorang pinjamkan katil angin 2..kalo x xsempat plak naek plamin nnt.haha..


ONLINE SAMBIL DAPAT DUIT..NAK TAHU RAHSIA NYA..
KLIK SINI CEPAT!!! X RUGI PUNYA LA..

0 comments:

Post a Comment

 

BILA JEJARI MENARI DI KEYBOARD Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting