Friday, July 8, 2011

Hari Ni 8 July 2011

at 1:56 AM
Hari lepas subuh xde can nak tidoq balek..sebab mak aku cakap kol9 nanti die nak ajk aku p skola adek..nk sign buku rekod..terpaksa la tahan ngantuk, da la semalam tido lambat..huuuuu...

pas balek dari skola trus bawak mak aku p kedai bli pape untuk lunch nanti.then aku nampak daging..yeaaa, bley bwat sup.sodap neh!! bli sayur cket, itu ini, pas2 balek...

menu hari ne agak bes..sambal petai + udang ada, sup daging + sayur ade.perghhhh..masyukkk~~~ adek aku da 3x aku tengok dia makan nasi.perot tong btoi..

petang ne xtaw nak buat apa..dekat Dewan Millenium ade karnival keusahawanan kot kalo x clap. ptang ne TPM datang rasmi mengikot cerita abng iparku...teringin gak nak p jalan2 kat situ tapi malas laaaa...

and hari ne jugak aku sangat seronok sebab da jumpa 1 blog yang ade banyak giler muvie yang kat wayang.mcm2 crita ade..so, skg ne tgh mrajinkan diri mendonlod sume2 crita 2.haha...

0 comments:

Post a Comment

 

BILA JEJARI MENARI DI KEYBOARD Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting