Tuesday, January 17, 2012

Mr Bean After Plastic Surgery

at 7:56 AM 6 comments Links to this post
COMFIRMED !!!!!
Rowan Atkinson was captured during his vacation to Thailand..it was reported by Hot Story, saying that RA went there to do a plastic surgery to change his face..

RA who are very popular with his character in Mr Bean makes all his fans frustrated and weird with his changes. 




this is the new look of RA..haha..just kidding :

BaBi Yang Tak Perlu Di Samak

at 7:29 AM 0 comments Links to this post
tanya lah mana2 ustaz ke, ustazah ke, alim ulamak ke, Ustaz Azhar Idrus ke, comfirm depa cakap XPERLU SAMAK kalo sentuh babi ne..
bukan takat mak babi je, anak2 die pon xperlu samak kalo sentuh..

biar btoi budak ne???????

okey..okey...
sebelum semua orang percaya dakyah aku ne, meh aku tunjuk BABI YANG TAK PAYAH SAMAK tu..
tadaaaaaaaa!!!!!!!!
haaa..btol x..kalo sentuh babi ne xpayah samak kan??? 
hehehehe...

Obsesiku - By Aqasha

at 5:10 AM 2 comments Links to this post
OST GEMERSIK KALBU
Setiap Isnin hingga Jumaat (kalo xsilap), 7-8pm, TV3

Semalam first time aku tengok Gemersik Kalbu, tapi serius BEST gilerrrrrr!!!!
walawpon mula2 nampak cam x masyuk je antara Ayu Raudhah dengan Aqashah, tapi bile da lama tengok, best jugak..sweet plak si Aqasha ne.haha...

tapi lagu Obsesi yang Aqasha nyanyi ne cute sangat..first time dengar cam...eh,mende r die ne, nak gigit2 telinga plak.hahaha..jom layan lirik die yg agak catchy ne :)

Matamu…Bibirmu..Pipimu dan Juga Senyum mu
Membuat Aku Lebur Hanyut Di Dalam Ghairah Kernamu
TubuhMu..
HarumMu..
Hatimu Oh Semua Aku Mahu
**CHORUS**
Inginku Gigit-Gigit Cuping Telinga Kecilmu
Luahkan Perasaanku
Membisikan Aku Cinta Kamu
Asmara Disetiap Pagi HariMu
Dengan Harapan Agar Kau Tahu
Semoga Kau Tahu
Ku GilakanMu
Aura Mu Memujuk Rayu Hatiku
Sering Bergoncang Jiwa Ini
Siang Malam Ku Gundah
Tiada Melihat WajahMu
Ku Rindu
TubuhMu
Harum Mu
Hati Mu
Oh Semua Aku Mahu



Monday, January 16, 2012

Siti Nurhaliza Biography Terbaekkkkkkk

at 12:49 AM 3 comments Links to this post
'she such a STAR'

'you love Siti, you dont like Siti, you hate Siti, but you CANNOT DENY THE FACT SHE CAN SING'

'there is one word to describe Siti, probably the word is GIFTED'


such a difficult life she went through..and what i can say is she is very talented and gifted, and nobody can replace her..keep a good work Siti..let the mulot-busok-tak-sedar-diri people say anything rubbish, just let them be..
LOVE YOU!!!

Sunday, January 15, 2012

Ketemu Sudah~~

at 11:00 PM 6 comments Links to this post
الحمد لله...
perkataan first yang aku sebut bila dah dapat balek hndset cabok 2.hehe..xsampai beberapa jam lepas aku post psal kehilangan beliau, beliau dah pon datang balek ke sisi tuan yg tersayang..haha

ceritanya begini, semalam kan ade org datang umah aku, then, lepas dorang balek baru sedar kehilangan phone 2 kn...memang btol la hipothesis aku, someone from that family yg curik!!! geram btol...

mengikut keterangan saksi, anak dia yg darjah 4 tu yg ambek.ntah mase bile yg dia ambek pon xtaw.xnampak plak dia masuk kot dapor ne.cesssss..memang pencuri cilik la budak ne..lepas dia curik, dia cabot segala bateri, sim card sume.sebab 2 aku kol xdpat.hampeh kan.. 

malam dalam pukol 9 10 cam tu, ayah aku try kol, dapat!!! bunyi..tapi xde org angkat..memang gram..pas2 aku amek nset adek aku.aku ko byk2 kali.x angkat jugak.dlm kepala ne nak p kol polis da, nk detect location kat mana..tapi bila ingat balek, kalo nak detect location, dia kena angkat kol 2, baru bley detect.hampeh tol.. pastu aku anta mesej, ayah pon anta, kire cam ugutan la kn.hehe..tpi dia xbca pon.bluerkkk

tepat jam 12.15am, ade orang ketuk pintu, ingatkan kakak aku yg balek, rupe2 nye makcik & pakcik yg dtg tadi..aku terdengar la, dia cakap kat ayah 'ada masalah sikit ne'..jeng3..aku nak lompat dah ne.kompem la dia datang nak pulangkan fon aku..

dia kata, lepas dia masukkan balik sim & bateri, tetiba ade orang kol..aku ngan ayah aku la tu..hahahaha...actually dia nak pulangkan esok pagi je, tapi xsedap hati.2 yang malam 2 jugak dia datang pulangkan.da la jaoh umah dia, sejam stengah kot nak dtg sini..aku dok dalam bilik je, curi dengar dia dok sembang ngan ayah aku.dia pon xsangka anak dia bley bwat cam 2..ye la, mana ade mak yg ajar anak dia soh mencuri kn..hhummm..sedih plak bila anak sndri bwat prngai cam 2..time nak masuk umah, aku tengok muke pakcik n makcik 2 tebaaaalllll giler la.malu kot.huhu..

xpe la, pengajaran la utk semua kan.laen kali, kalo ade orang datang umah, simpan dlm poket @ bilik..jangan biar dkat tempat yg orang bley curik..dah bezaman aku letak kat situ, xpnah pon orang amek, ne tetibe plak ilang.benda nak jadi kan..nak wt cam mn..tapi syukur laa, dia bg balek.kalo mak pak dia pon dok syiokkkkk tgok hfon aku, lagi haru.mmg xdpt la hphone 2.huhu..

I Lost My Phone

at 4:38 AM 2 comments Links to this post
14 JANUARY 2012

baru beberapa hari lepas aku asyik terfikir, agak2, tahun ne bila la first day ak nak nangis kan...
so, hari ne aku dah dapat jawapan nya...14/1/12.. x sangka langsung bley ilang handset DALAM RUMAH...unbelievable kan?????????????

tadi before mandi, aku letak kat tempat biase je..pastu ade orang datang, memang diorang ade jalan2 masuk lam rumah, tapi xtaw la dorang yg amek ke x, nak tuduh pon xbrani..nnt jadi fitnah plak..lepas diorang balek, baru aku terasa nak cari handset..cari2 xjmpa..pas2 amek phone kak aku, try kol..NOMBOR YG ANDA DAIL XDPT DIHUBUNGI..wat de fishhhhhhh!!!!!!!!!!!

ayah cakap maybe terjatuh, bateri longgar, sbb 2 xley kol..adek aku cakap bateri abeh kot..semalam, memang bateri kong. tapi pagi2 tdi aku bangun charge, Amie saksi, sebab dia cabot charger aku sebab nak psang suis kipas..

aku ingat Amie yang sorokkan, sebab memang hobi die sorokkan barang aku..then, dia ckp dia xamek pon..tapi kan, selalo nya, kalo aku cari xjmpe, aku try miskol je..tapi kali ne, kol2 ckp xdpt dhubungi..ape lagi..ade setan curi la 2.....arghhhhhhhhhhhhhh...bongok btoi!!!!

kepada pencuri, ingat la sikit, Allah tu maha adil, maha melihat..nak tipu aku boley, tapi boley ke nak tipu yang kat atas 2????? kalo ikot hudud, ko dah kena potong tangan taw x ngokkkkkkk!!!!! aku memang benci btoi orang yang suka mencuri ne, rasa nak bagi je penampor laju2.bior tkeluor gigi tuh!!!

kesian kat Amie, aku xp anta dia balek asrama pon tadi, sebab xde mood giler..aku tido dlm tpaksa je..ye r, dah nangis, mata pedih, kepala pon sakit, tros ttido..hummmmmmm

sorry Amie!!!

Tuesday, January 10, 2012

Missing Him

at 7:43 AM 2 comments Links to this post
just want to say this
I MISS YOU
walaupun selalo je aku jaoh dengan dia
tapi kali ne aku rasa laen sangat
sebab dia da masuk asrama
selalo risau terpikirkan dia
makan ok ke..tidor ok ke
sbb ak taw prasaan org dok asrama ne
kalo bes mmg bes
kalo x..merana idop kot...

i wish u r happy there, kenot wait 2 see u !!!!

                                                  love, 
                                                                  your sis ;)
 

BILA JEJARI MENARI DI KEYBOARD Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting