Tuesday, July 12, 2011

BERSIHkan Durian Balik Pulau

at 4:14 AM
last week, abg ipar ajak p BERSIH...hah??? biar btol dia ne.nak mampos ke.kang kena tangkap tak ke naya...relax..relax..dia ajak g BERSIHkan durian kat sana la, kawan dia ajak.hehe..

sampai kat rumah kawan dia 2, aku tengok rambutan dia bapak merah!!! geram giler tengok..pas2 tengok atas meja, dia ketak durian je pon.xde rambutan pon.manggis lagi la xde.alahai...sedih nye rase..xpe, durian ade!makan dengan pulut + santan.orait r 2 kan..

makan sampai nak termuntah, then kawan dia kait cket rambutan untuk kitorang, maybe dia paham renungan 'rambutanlicious' aku 2.haha...tapi sriyes.bapak manis!!!sedap~~~

then, b4 balek. singgah rumah sedara kat Nibong Tebel (versi Kongsi)....rumah 1st, dia jamu rambutan dengan laksa..rumah 2nd dia kasik makan durian lagi.mak aiiiii, memang nak termuntah time 2..lemau dah perot aku ne...nseb baek pegi rumah yang ke 3 xde orang.kalo x msti mkn buah lagi.hehe

b4 b4 2..singgah dekat kawansan view 2, ade pesta durian, bukan nak menelan durian lagi, tapi nak amek gambar + tengok live view.haha

banyak giler durian....
amek gambaq luuuuu
naek feri..yeaa yeaaaaaa...
    

<seronok, hepy, gumbira>

2 comments:

umUMRA on July 12, 2011 at 7:45 PM said...

amboi....bes woo depa mkn durian..:p

eyeknew_chumot on July 21, 2011 at 7:09 AM said...

durian je pon..bukan lobster..hehe

Post a Comment

 

BILA JEJARI MENARI DI KEYBOARD Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting