Thursday, November 10, 2011

MAZDA 2 SEDAN

at 6:28 AM 2 comments Links to this post
i'm really a big fan of MAZDA 2!!!
waaaa..cantek giler weyh..lagi cantek kalo kaler puteh..memang mengancam lah!!!
nak minat BMW, Merce, Lamborghini...takot x tercapai plak hasrat tu.so, minat yang murah2 je la kan.haha...




cantek x?????? aku memang suke giler body dia.tambah2 kalo sporty style..pastu ade tambah2 sayap kat bawah 2..perghhhhhhh..best woo kalo dapat sbjik...sape kasik kat aku free, comfirm aku kawen ngan dia.hahaha...

*to Tan Sri Bakal Suami --> sila lah menabung untuk saye
 

#pics from placesandfoods.com#

Wednesday, November 9, 2011

Khas Untuk LELAKI

at 6:45 PM 0 comments Links to this post
KISAH KELUARGA


Suami:  Ayang...abang nak kahwin lain boleh?
Isteri :  Boleh, tapi syaratnya kena belajar grammar English dulu
Suami:  Errr...okey lah..
Isteri :  Satu tu 'Singular', dua atau lebih 'Plural', kan?
Suami:  Betul...
Isteri :  One car sebagai singular, two cars pula sebagai plural. Apa bezanya?
Suami:  Ohhh...tambah huruf 's' untuk yang plural tu kan?
Isteri :  Betul tu. Sama juga la untuk abang...
Suami:  Macam mana pula boleh sama?
Isteri :  Satu isteri abang MAMPU, jika dua isteri dah jadi plural, maka abang MAMPUS, tambah 
           's'je kan???




Selepas dari kejadian tersebut, si Suami dah tak berani lagi nak ceritakan hasratnya untuk berkahwin lagi...


Untuk sang isteri, this is the new way for u to say 'tak nak' to you beloved husband..cakap banyak nanti dia lari kawen dekat Siam plak kan...HAHA




#sumber: facebook#

Tuesday, November 1, 2011

Saat Bertemu Kekasih Lama

at 10:15 PM 2 comments Links to this post
kekasih lama?????? opsssss...

hari 2 time p Sogo, dapat la jumpe kekasih lama sat.wlwpon sat ja, dalam stengah jam cm 2..tapi puas hati giler la...da lama xjumpe kot.lepas kuar matrix memang x pernah jumpe lgi.ne la first time.semangat!!! haha..eh, jap.nk betul kan..kawan lama.bukan kekasih ye.nanti de plak org pikiaq ak lesbo..oh No! No!No!

 perkara wajib bila org pmpuan bjumpe..ambik gambor!!

ne saat paling genting.rasa seperti mau mengalir water-eye aku.sedih sbb da nak berpisah.bile plak la bley jumpe kn.anyway, thax Ili sebab sanggup naek datang jumpa aku..syg ko lebey!!!

Buka Puasa @ NR Cafe

at 9:08 PM 2 comments Links to this post
actually hari 2 kami posa..so, nak bebuka kt luor la.baru la best cket.makanan cafe cam hampeh je kn..pegi la 2 bijik moto;  nisa + ila jadi minah rempit..aku dgn mazila jdi awex cun kt blakang.haha...mula2 mesej nak order dekat As-Syakirin je.tetibe plak dia x buke.hadoiiiii...so, terpaksa la decide p tempat laen..giler rushing la..da la bas mai lambat.sampai bilik pon da 6.40.Asar pon x lagi..lepas maghrib da nak p kuaq makan..ish3..mandi pon mandi koboi ja

smpai dekat NR Cafe @ 7.30pm...sunyi je.pelik jugak..pas2 ade la 3 4 meja yg da ade orang.tapi semua xde makanan pon.pelik tuh!! pas2 baru taw, depa stop maghrib.baguih nya~~~ baru la berkat rezeki 2.btoi x..tapi yang x bes nya kami ber4 la..

peqot da berdangdut sakan dah.tadi orang azan mnum aku dan mnum aiq seteguk ja kot..wooo lapaq..lapaq...tetibe terjmpa la pulek classmate@ homeroom-mate@schoolmate dulu--> Ah Ting!!! wow.da ade bf baru!! haha..


dalam kol8 lebih baru la depa stat amek oder..dapat makanan x tengok kiri kanan dah..telan troih.sampai x ingat nak amek gambaq.pinggan da licin baru ingat.kui3




 

BILA JEJARI MENARI DI KEYBOARD Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting