Wednesday, July 6, 2011

Rindu...

at 8:30 PM
Rindu nak tulis something dekat blog...
Rindu nak luahkan isi hati yang kadang2 sewel dan x btol..
hehe


mana tak nye..
6 minggu lepas asyik buzy dengan praktikal sampai nak on9 pon xsempat..balek da petang..
pkol 10 aku da lesap dibuai mimpi nan indah dah.ceewaahhhh..haha


sekarang da abes praktikal.lega!!! yang x bes nye..laptop aku still prob and kena la share laptop umah ne...
aku asyik la x sempat..bile nak on9 ade je adek aku menenggek depan lptop ne.tension btoi.huh!


pe..pasne aku akan berusaha berebut dengan mereka2 supaya aku menang.aku kan KAKAK.hehehehe


k, nk p tulun mak masak.chow bedah!

2 comments:

MisS NadRAH on July 6, 2011 at 11:18 PM said...

ye lah..kita pun rindu bile owner blog ni nk update kan...heeehehe

eyeknew_chumot on July 21, 2011 at 7:08 AM said...

ahahaha..nmpk sgt mu suke mrayap baca gosip aku.haha

Post a Comment

 

BILA JEJARI MENARI DI KEYBOARD Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting