Sunday, January 20, 2013

Must Watch Movie 2013: The Impossible

at 6:00 PM 0 comments Links to this post
Seriously you have to watch this movie; The Impossible. Thousand stars for this superb n marvellous movie, seriously i've fallen in love with it :) 
This movie is based on one family's true story of survival.
Please do prepare boxes of tissues while watching this movie. 

'Close your eyes, and think something nice'

Tuesday, January 15, 2013

Alhamdulillah..yes!!!

at 12:45 AM 0 comments Links to this post
Alhamdulillah...syukur..Allah tu maha adil.Dia xpernah mengecewakan kita kan.huhu

Semalam..sangat down sebab panggilan 'hantu' yg menghantui otak ku..tapi pagi ne sangat best!!!!
sebab??
Azam 2013 dah tercapai.yeaaaa..syukurrr...
berzaman tunggu berita gumbira ne..baru pagi tadi sampai..
Lepas ne kena berubah..dah xbli malas2 (hari2 ak ckap mcm tu :P )

Seriously Ainu Shahirah..u have to move on!!!
umor pon da mningkat..da 24 taw..opsss...
tapi perangai still mcm budak2.hoho..
Go! Go! GO!

Sunday, January 13, 2013

Terlepas...

at 9:15 PM 0 comments Links to this post
Tadi dapat phone call dari no yg aku xkenal..then, bila angkat, dengar suara lelaki bg salam..

'salam..boleh cakap dengan Cik Ainu Shahirah?'
'Ye saye'
'Saya dari Jabatan Perdana Menteri, nak tanya, Cik Ainu dah bekerja ke'
'Saya ..*.....@.....%........^.......'
'Oh..xpe la macam tu'
'Kenapa ye?'
'Sebenarnya kita nak offer kerja dkat Cik Ainu. Kerja lebih kurang mcm PTD, contract 3 bulan, bulan 2 ne start'
'Oh.yeke..hurmm..xde rezeki la.saya .........#......&.........*......'
'OK.xpe. Terima kasih ye'

Sekarang rasa macam nak menangis sebab terlepas something yang agak berharga. walaupon contract tapi ad peluang yg cerah utk diserap jadi permanent.xpe.rezeki Allah dimana2..insyaAllah.mana taw..lepas 2 thun ne ad lgi pluang yg lgi cerah..sape tahu kn... ^_^
 

BILA JEJARI MENARI DI KEYBOARD Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting