Friday, May 20, 2011

Nur Kasih The Movie Terbaekkkk !!!

at 4:07 AM
semalam, 19 Mei 2011, filem yang paling di tunggu2 oleh viewers2 di luar sana dah keluar... dulu aku pon xde la layan sangat cerita ne, cuma time cuti balek rumah je aku layan..

then, after da habis drama 2, kawan aku download, so aku mintak je dari dia...menangis dowh, gila feeling r tengok..hihi..

semalam, janji dengan kakak nak pergi pukul 2 tapi abang ipar ada kerja sikit, so kol 5 lebih baru kuar rumah..tempat dituju >>> PACIFIC...terus park kereta kat parking paling atas sebab bley tros tembus kat cinema..

EXCITED giler bila da sampai..tapi terus DOWN bila tengok dekat skrin, next ticket pkol 9.35pm...perghhh, gile hebat penangan NKTM neh...sangat down sampai rasa nak nangis.hihi...diorang ajak aku tengok citer laen tapi aku xnak!! sebab da janji dengan Nur Amina & Adam nak date dengan diorang hari ne.haha

drastic decision >>>> pergi tempat parking, start kereta, pergi Sunway, mana taw kalo ada rezeki...sampai2 tengok tempat wayang 2 ramai giler orang.line panjang je..tengok dekat skrin, pkol 7.00pm still available..hah??sekarang pukul brapa?? tengok jam >> 7.05p.m..sempat lagi ne weh...terus beratur..rasa nak potong je lime sebab diorang ne comfirm r xnak tengok yang pkol 7 2...

7.15 bru dapat bli tiket..berlari ke Hall 8..cari tempat..mak aihh..depan giler!!! 5 line dari depan kot...sakit tengkok aku..macam duduk dalam bas balik tengganu plak...hehe

tisu yang sememangnya aku bawak dari rumah aku keluarkan..untuk menyapu air mata yang keguguran melihat Nur keguguran..haha...sedih dowh...tapi kan, Nur dengan Adam sangat SWEET!!! sweet giler!!! Adam sanggup ......................... teeettttt..xley crita, nanti Kabir marah..haha..


tapi memang puas r dapat tengok..cuma part last x brapa nak paham..maybe sebab aku masuk lambat..ntah la..tapi memang best!!! pasne nak download plak.yehaaaa...


OFFICIAL TRAILER




0 comments:

Post a Comment

 

BILA JEJARI MENARI DI KEYBOARD Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting