Saturday, May 21, 2011

Kawan Ke Macam Tu ???

at 6:07 AM
tak guna ada kawan kalau time gelak dia ada, time sedih dia blah
tak guna ada kawan kalau depan kita macam malaikat belakang kita macam setan
tak guna ada kawan kalau dia slalo blanja tapi selalu jugak dia mengungkit
tak guna ada kawan kalau kita ada kerja dia plak maen lepas tangan je
tak guna ada kawan kalau dengan kita cakap x dengar suara belakang kita melalak 1 dunia 
tak guna ada kawan kalau kita tolong dia cakap kita x ikhlas
tak guna ada kawan kalau depan kita pijak semut x mati, belakang kita kutuk gila ba**




kepada 'kawan' yang aku kasihi...aku still x percaya ko sanggup buat macam tu belakang aaku...
dulu ko cakap aku besfren ko...tapi bile ko ade kawan laen ko blah tinggal aku...
tapi bila kawan ko 2 blah tinggal ko, and aku pon dah ade kawan baru...
ko cakap die rampas aku dari ko..apakah?? 


aku ingat ko la manusia paling baek kat dunia ne..aku memang respek ko..x pernah aku kutuk ko dekat orang laen..tapi ko??? kutuk aku dengan perkataan yang............
ntah la, malas nak cakap..kadang2 aku xpaham dengan ko..ko cakap ko buzy tapi bila aku pergi jalan aku nampak ko keluar dengan orang laen..buzy mende cam 2..cakap betul  bley ke? bley mati kot ek...




xpa la, bukan ko sorang 'kawan' aku kat dunia ne..belambak lagi..ko pikir la..ramai sangat ke yang nak kawan dengan ko..diorang pon menyampeh nengok ko..kalo ko still x sedar, aku xbley nak buat ape la..terserah....

0 comments:

Post a Comment

 

BILA JEJARI MENARI DI KEYBOARD Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting