Monday, March 28, 2011

Sukan Rakyat Kampung Paya Keladi Terbaekkkk

at 3:23 AM
kebetulan plak time ak balek ne ada Sukan Rakyat..last aku join mase darjah 6 kot..cmfim2 r ingat sebab time 2 ak menang merentas desa, dapat no3 je tapi.hehe...lepas 2..everytime ade event ne mesti ak xde kat umah..bese la..dok asrama..so, bile kali ne dapat pegi.rase bes sngat.hehe

bende ne start kol8 pgi, ak p dlm kol9 cm 2 sebab pgi2 ne acara budak tadika ngan parent je..so, mase aku sampai 2..dorang ngan maen ANAK CARI EMAK dengan CARI HARTA KARUN..memang kecoh!! haha..dekat c2 ade kaunter untuk daftar pemilih (nak mengundi) and orang yg jage awal2 2 ade keje..so dorang suruh ak jage sebab ak je kat c2 yg pndai maen laptop ne.haha..so, dengan tidak semenanya..ak telah dilantik menjadi ahli SPR x berdaftar hari 2.haha..besss!!!

**ice cream pree**

TIUP BELON SAMPAI PECAH
semangat akak ne lari..punye la nak dapat no 1.haha

Ni acara tiup belon atas 12thn..tapi yang juara ne bukan atas 12..atas 40 dah..terbaekkkk!!

BOWLING KELAPA...GOLEK..GOLEK..GOLEK..

 KERETA CONTROL 

 CARI COKLAT DALAM TEPUNG
ne bru preparation..time dorg bwat..mak aiiiii..nak muntah aku tengok..bluerkkkkk

YB DATO ROSLAN 
YB kena la datang bagi sokongan..btol x.hehe..pas2 ade sorang YB Reezal Merican, ak xknal pon sape..tapi bes die nye..die blanja sume org makan ice cream..ape lagi..pakat berebut la budak2.ais wooo..sape xnak..ak xp amek pon sbb batuk.tension tol!

MAKAN PISANG + ROTI WANITA
baek punya dok betenggek juara kita...tu yang boley menang 2.hihihi

 MAKAN PISANG + ROTI KANAK-KANAK
pinggan nye sikit je..orang yang nak masuk 2 melebey2..budak2 ne lapar kot?

HADIAH !!!!!!!!!!!
Basikal + hamper ne sume CABUTAN BERTUAH punyer...bes giler la sape yg dapat basikal 2..yang lawak nye..2 orang yg bertuah dapat basikal 2..memang dorang gunekan basikal as their transport.haha..tapi sorg je dapat sebab sorang lagi da balek..so kena la bwat cabutan laen...adek aku Amie hanya betuah utk bwak balek hamper je.ok la kn?haha

banyak lagi acara yang ade..ak pon x ingat da.banyak sangat..dan ak rasa sangat dihargai sebab at last ak pon dapat hadiah sebab da jadi ahli SPR x berdaftar.hehe..dapat jam, bley la bwak balek u, letak kt meja study.hehe






0 comments:

Post a Comment

 

BILA JEJARI MENARI DI KEYBOARD Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting