Thursday, April 4, 2013

Den Kecewa!!! Cinta Kau Dan Aku

at 8:15 PM
This is one of my favourite novel ever. Sangat best dan tak meleret macam sesetengah novel laen, + aku sangat suka karya SITI ROSMIZAH. Jalan cerita nye pasal budak tomboy yang suke panjat pokok, pastu p  keja jadi driver and end up with marrying her bos lah (cerita novel..biase laa)

Novel ne 1-1-nya novel yang aku ulang baca balik, sebab ak memang xsuka mengulang2 neh.. Masa tengah melayan novel sempoi ne, selalu terbayang, kalo buat drama mesti mantop abes, sebab best sangatttttttt..lawak + romantik + heroin dia xde la biar je org kena kan dia, dia melawan jugak.
And last month (kalo tak silap), tetiba terbuka Tv1, dan tetengok drama ne, dan aku baru taw novel ne dah dijadikan drama.wooo, excited abeh ne.. tapi bila dah tengok 10 minit, rasa menyampah plak, sebab mcm xbrpa nk kena plak drama tu. xbest. baca novel lagi best. dah la ayat sebijik sejebon mcm dlm novel..hok alohhhhh...

kuciwa taw!!! smlm pon terbukak crita ne, dsebabkan dah nak abes, so ak layan la jugak cket2..rasa nya kalo abg aaron belakon best kot?? hahahha..



0 comments:

Post a Comment

 

BILA JEJARI MENARI DI KEYBOARD Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting