Tuesday, December 11, 2012

Memori Masjid Kristal

at 7:32 PM
Pernah pergi Masjid Kristal? haaa..untung jugak blajar kt Tganu ne sebenarnya..boley pergi sokmo sini.hehe.. First time aku jejak kaki kat sini, mase hari pendaftaran as a degree student in UniSZA. Time tu masjid ne x fully developed lgi rasa nye sebab pintu masjid pon blom ade corak2 tulisan jawi tu.
Pintu masuk masjid

Pagi before pergi daftar, kitorang pekena nasi dagang masakan chef spesel isteri kwn ayah aku. Ntah ape silap nye, abeh semua orang sakit perot. Masa dekat hostel mak dengan mak teh sakit prot dah, siap tinggalkan cop mohor lgi dekat toilet tu..lepas tu kitorang moved to Masjid Kristal..Baru je masuk kawasan tasik, niat nak melawat masjid Kristal terpaksa ditukar nawaitu kepada nak 'uuu..uuuuhhhhh'

Disebabkan semua sakit perot serentak, kitorang terpaksa berhenti dekat toilet yg dekat dengan tasik tu.Emergency!!! OMG!!! toilet ne xsiap lgi la weh.. aaahhhhh, kire ape.janji boley melepas. ada lgi 1 problem, toilet ade 3 je.orang nye ramai..terpaksa bergilir2 la plak..pretttt sikit, keluar, bg org laen masuk, lepas tu masuk balik.hahaha..memang lawak giler..sangat2 memorable lah!!!

After 4 years, aku bawak balik kenangan itu bersama family tercinta. Bila masuk je kawasan ne, trus teringat peristiwa melepas tuu. Tergelak terguling bila tringat balik.haha..

Gambar semua xcantek..lighting xcukop ler, mlm2 ne..




0 comments:

Post a Comment

 

BILA JEJARI MENARI DI KEYBOARD Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting