Monday, December 10, 2012

Kemalangan Maut di UPM (Berhampiran Fakulti Pertanian)

at 1:07 AM

Pagi tadi 10/12/2012, lebih kurang pukul 8, ada accident moto dengan kereta. Kawasan tu seriously memang selalu sangat ade org eksiden sebab org dri highway laju + x berhenti + ingat jalan dorang, padahal jalan tu UPM punye.sepatutnya orang dari highway kena stop bagi laluan, baru bley lintas.
Nak dijadikan cerita, arwah naek moto nak ke fac, ade klas pgi ne..moto tu baru lagi, DCB, plat Klate, remuk habes kat depan, kereta pon kemik jugak dorang ckp. Aku pon xsempat nak tengok sebab ak pegi awal. Arwah meninggal dekat situ jugak sebab cedera terok dekat leher. Innalillah..Kuasa Allah, bila Dia da tetap kita pergi waktu tu, xkira ape pon kite tengah buat, time tu jugak kita akan pergi. Terinsaf kejap ak. Japgi balik kena lalu kawasan tu. Ya Allah..takot nya...kuatkan semangat ya Allah!!
Al fatihah buat arwah Mohd Asyraf Aminuddin.

0 comments:

Post a Comment

 

BILA JEJARI MENARI DI KEYBOARD Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting