Thursday, November 1, 2012

Isi Borang BR1M 2.0 Secara Online

at 9:27 AM

Jom pakat2 isi borang BR1M 2.0 secara online..lagi senang + xpayah sibuk2 nak hantar borang bagai..sesapa yang rasa rajin nak pakai borang, bley download dekat web LHDN @ ambik dekat mn2 pjabat yg berkenaan

Tapi better isi ONLINE je..xsampai 5 minit pon, then bleh submit trus.huhu..aku dah isi.korang bila lagi? jom3..orang nak kasik duit..tunggu lagi, isi je la kalo rasa diri tu layak kn.hehe

Nanti dekat borang online BR1M, dia akan mintak IC dengan tarikh lahir, lepas tu baru bley access borang tu..so, Gud Luck!! ^_^

p/s: xde kena mengena dengan parti mana2. just nak inform untuk korg je okeh.peace no war

0 comments:

Post a Comment

 

BILA JEJARI MENARI DI KEYBOARD Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting