Monday, November 5, 2012

Bila Aku Pegang Pen Merah..

at 11:55 PM
Hari ne sangat busy berjalan ke sana ke mari nak settle kan borang tu, borang ne..lenguh kepala lutut den, bley longgar skru kot..

After dah selesai hantar borang, balik bilik, dan dengan penuh gaya nya pegang pen merah, tanda semua lab report dengan mind map student degree.hehe..*bajet jadi lecturer kejap* best jugak tanda assignment dorang ne. mase ne la baru kita paham betapa seksa nya lecturer tanda assignment kita yang ntah pape tu.haha..

Macam2 ragam diorang ne, nak tergelak ak..salah eja la, ayat tunggang terbalik la, tertinggal word, tersilap word, memang lwak.kadang2 tersenyum sorg2 time tanda paper ne.haha.dah pegang pen merah kan, suke2 hati aku je mana2 nk komen, nk betulkan, poyo je rasa.haha..normal la tu, ak pon slalu jugak merepek meraban ne, kesian lecturer aku, mesti penin gila nak tanda paper aku kn.kikiki


0 comments:

Post a Comment

 

BILA JEJARI MENARI DI KEYBOARD Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting