Friday, March 9, 2012

Love Letter for Them

at 10:27 PM
hai mama & papa baru...hepy x dapat baby hari ne?? mesti la happy kan..haha
comei gila la baby ne..nama ape?? xgtaw pon..surprise la konon nye kn...nseb baek xkluar bby laki.kalo x pakat garu kpala la nak cari nama apa.hihi
seriously aku xsangka hang dah jadi 'emak' n wan dah jadi 'ayah'...congrats!!!! lepas ne 22orang da xley nak tidoq sedap2 dah..pagi2 buta ampa kena bangun bncuh susu..pastu lawan bsengkang mata jaga baby nangis, tukaq pampers...haaaaaa..tang tukaq pampers ne aku xley blah..dulu masa kecik2, aku je yg slalo basuh berak adek2 aku.kak ak ne jgn hrap la.asyk nk muntahh je..so, skg ne hang dah ade anak sendiri.mai kita tengok..hg nak muntah ka nak pengsan ka..hahahaha..
satu lagi bab jaga baby..hang memang FAIL!!! serious ak bgtaw dia ne xpenah dukung baby yg baru 2 3 hari..kalo dah nak dekat stahun baru dia pgg.sebab takot, baby 2 lembik sgt..hahaha..dulu penah suruh dia pgg ank spupu aku, dia xmo.takot..then aku ckp--> 'abeh 2,nnt hg branak nnt sapa nk dukung??'..dengan slumberdog nye dia ckp 'hg la tlg dkung smpai dia bsaq'..hampasgas punya manusia!!! tapi xpe..advantage la jugak sbb husband hang pndai pgg baby..kalo x tpksa la ak stop study smata2 nk jaga ank dia poyo x aku?



stakat 2 je la kot love letter aku utk mama & papa baru..pape pon congratulation!!!! jaga ank elok2.make sure jdi ank yg solehah.jgn ikot prngai gatai mama dia sudah.wakakakaa...tapi aku cmfirm..anak ampa mesti kuat tdoq mcm mama & papa dia jugak.kui3..

2 comments:

iLiAiSyAhkaDir on March 9, 2012 at 10:56 PM said...

semangat sungguh ainu sakang ni sbb dah jadi aunty. . pas ni lepas grad ni hang boleh lah jadi baby sitter sat b4 start keje =) praktis make perfect

eyeknew_chumot on March 9, 2012 at 11:03 PM said...

ak dah jdi bby sitter adek2 aku dah bzaman da ili..no need to prktis lagi dah..hehe

Post a Comment

 

BILA JEJARI MENARI DI KEYBOARD Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting