Tuesday, December 6, 2011

at 8:58 PM
ingat lagi x zaman sekolah rendah dulu? b.e.s.t kan~~
time 2 otak pon senget lagi..tudung pon asyik on off je..sat pakai, sat buang..tapi yang pasti time PJK mesti smua org buka.haha..

dulu kalo ak xpkai tudung, aku suke sruh mak ikat rambut tinggi2 kat atas kepala...kawan2 aku paggil 'TOCANG POKOK NYOK'..haha..kalo mak ikat x tinggi, nanti ak merajuk, suruh ikat balek.lawak kan..haha

lagi memori zaman sekolah..giler r.i.n.d.u!!!

*kat sekolah ade salesman jual buku cerita. hari ne bagi list, esok dah mintak duit walaupun cerita 2 dah pernah baca.yang jual susu pon macam 2 jugak
*kat library, budak2 memang baca buku tapi just tengok gambar..bile ade prog nilam, baru la sibuk nak pinjam buku
*budak2 RMT selalo xmakan sebab xsedap, so, budak2 yg berduit @ yg xdpt RMT la yg akan makan :P
*pakai pensel box yg boley buka depan blakang, lagi banyak tingkat lagi bagus..

*maen lawan pemadam..tapi bila nak guna, sayang giler
*pakai pembaris yang bergerigi, kat dalam 2 ade air dengan bende berkilat2
*bulu ayam jadi ramping sebab selalu guna untuk rotan student
*budak darjah 6 takot giler nak kena BCG.tapi lepas cucuk, poyo je
*balik sekolah suka beli JoJo, xpon Dendang.Tora pon best jugak.beli semata2 nak mainan
*pakai kasut yang berlampu kat tapak
*katun paling glemer time tu : Dragon ball, power rangers, ultraman, ninja turtles, thundercats, maskman, Sailormoon, keluang man & byk lgi

#facebook#

0 comments:

Post a Comment

 

BILA JEJARI MENARI DI KEYBOARD Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting