Tuesday, December 17, 2013

Plisssss lah!!!

at 9:12 PM
Assalamualaikum wbt..lama xberbelog..terasa nak menaip pulak hari ni.hihi..

Aku tahu, semua parent kat dunia ni dah ajar anak2 depa untuk buat baik, sopan dan beradab!
Tapi yang aku pelik..ada sesetengah perangai manusia yang suka buat benda sesuka hati die je, macam mak dia xpenah ajaq..bak kata kawan ak lah..

1. Korek taikkk hidung depan orang
Tau la syok + sedap + berlemak korek taik hidung tu. Tapi kok ye pon, p la melombong dekat tempat xdak orang, masa mandi ka, masa uuu uuuhhhh ka..ini tak.masa dok tengok tv. Tau la focus sangat dok tengok tv tu, tapi xkan sampai korek hidong xhengat org tepi hang.bapak geli.lepas korek, gelinte, jentik.phewwwwwww

2. Dah melabur berjuta2, tak reti nk flush!
Hat ni memang aku hangin satu badan. Memang la toilet tu dibina untuk melabur wang berjuta2, xkira la wang syiling ke wang kertas ke..tapi nya, susah sangat ka ceqok jamban tu??? mak hang tak ajaq ka? xkan lepas hang melaboq mak hg p ceqok kot? yarkkkkkkkkssssssssss.. kalau xdak bau xpa jugak.ni ka, bau petai, jering, ikan masin, buah genuak semua ad.pekat xhengat!!!

Malas nk list banyak2.buat sakit hati  ja bila pkiaq balik..jom  makan! ^_^

0 comments:

Post a Comment

 

BILA JEJARI MENARI DI KEYBOARD Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting