Sunday, January 13, 2013

Terlepas...

at 9:15 PM
Tadi dapat phone call dari no yg aku xkenal..then, bila angkat, dengar suara lelaki bg salam..

'salam..boleh cakap dengan Cik Ainu Shahirah?'
'Ye saye'
'Saya dari Jabatan Perdana Menteri, nak tanya, Cik Ainu dah bekerja ke'
'Saya ..*.....@.....%........^.......'
'Oh..xpe la macam tu'
'Kenapa ye?'
'Sebenarnya kita nak offer kerja dkat Cik Ainu. Kerja lebih kurang mcm PTD, contract 3 bulan, bulan 2 ne start'
'Oh.yeke..hurmm..xde rezeki la.saya .........#......&.........*......'
'OK.xpe. Terima kasih ye'

Sekarang rasa macam nak menangis sebab terlepas something yang agak berharga. walaupon contract tapi ad peluang yg cerah utk diserap jadi permanent.xpe.rezeki Allah dimana2..insyaAllah.mana taw..lepas 2 thun ne ad lgi pluang yg lgi cerah..sape tahu kn... ^_^

0 comments:

Post a Comment

 

BILA JEJARI MENARI DI KEYBOARD Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting