Sunday, January 15, 2012

I Lost My Phone

at 4:38 AM
14 JANUARY 2012

baru beberapa hari lepas aku asyik terfikir, agak2, tahun ne bila la first day ak nak nangis kan...
so, hari ne aku dah dapat jawapan nya...14/1/12.. x sangka langsung bley ilang handset DALAM RUMAH...unbelievable kan?????????????

tadi before mandi, aku letak kat tempat biase je..pastu ade orang datang, memang diorang ade jalan2 masuk lam rumah, tapi xtaw la dorang yg amek ke x, nak tuduh pon xbrani..nnt jadi fitnah plak..lepas diorang balek, baru aku terasa nak cari handset..cari2 xjmpa..pas2 amek phone kak aku, try kol..NOMBOR YG ANDA DAIL XDPT DIHUBUNGI..wat de fishhhhhhh!!!!!!!!!!!

ayah cakap maybe terjatuh, bateri longgar, sbb 2 xley kol..adek aku cakap bateri abeh kot..semalam, memang bateri kong. tapi pagi2 tdi aku bangun charge, Amie saksi, sebab dia cabot charger aku sebab nak psang suis kipas..

aku ingat Amie yang sorokkan, sebab memang hobi die sorokkan barang aku..then, dia ckp dia xamek pon..tapi kan, selalo nya, kalo aku cari xjmpe, aku try miskol je..tapi kali ne, kol2 ckp xdpt dhubungi..ape lagi..ade setan curi la 2.....arghhhhhhhhhhhhhh...bongok btoi!!!!

kepada pencuri, ingat la sikit, Allah tu maha adil, maha melihat..nak tipu aku boley, tapi boley ke nak tipu yang kat atas 2????? kalo ikot hudud, ko dah kena potong tangan taw x ngokkkkkkk!!!!! aku memang benci btoi orang yang suka mencuri ne, rasa nak bagi je penampor laju2.bior tkeluor gigi tuh!!!

kesian kat Amie, aku xp anta dia balek asrama pon tadi, sebab xde mood giler..aku tido dlm tpaksa je..ye r, dah nangis, mata pedih, kepala pon sakit, tros ttido..hummmmmmm

sorry Amie!!!

2 comments:

budak kacamata on January 15, 2012 at 6:32 PM said...

henset hilang nur..jgn cdey2 ea..nanti kiter wat smyg hajat ea dear..hikhik

eyeknew_chumot on January 15, 2012 at 11:23 PM said...

nur mana la plak ko ne.haha..xpe, da dpt blek da..hehe

Post a Comment

 

BILA JEJARI MENARI DI KEYBOARD Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting