Wednesday, November 9, 2011

Khas Untuk LELAKI

at 6:45 PM
KISAH KELUARGA


Suami:  Ayang...abang nak kahwin lain boleh?
Isteri :  Boleh, tapi syaratnya kena belajar grammar English dulu
Suami:  Errr...okey lah..
Isteri :  Satu tu 'Singular', dua atau lebih 'Plural', kan?
Suami:  Betul...
Isteri :  One car sebagai singular, two cars pula sebagai plural. Apa bezanya?
Suami:  Ohhh...tambah huruf 's' untuk yang plural tu kan?
Isteri :  Betul tu. Sama juga la untuk abang...
Suami:  Macam mana pula boleh sama?
Isteri :  Satu isteri abang MAMPU, jika dua isteri dah jadi plural, maka abang MAMPUS, tambah 
           's'je kan???




Selepas dari kejadian tersebut, si Suami dah tak berani lagi nak ceritakan hasratnya untuk berkahwin lagi...


Untuk sang isteri, this is the new way for u to say 'tak nak' to you beloved husband..cakap banyak nanti dia lari kawen dekat Siam plak kan...HAHA




#sumber: facebook#

0 comments:

Post a Comment

 

BILA JEJARI MENARI DI KEYBOARD Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting