Sunday, October 30, 2011

Holiday Melaka + Pahang = September 2011

at 10:14 PM
Holiday ne dah lama sebenaqnya..kami p Melaka sebab nak hantaq adek aku masuk UTeM..betolak awal, dalam kol 8 da chow, sampai agak2 dalam kol 4 5 cam 2 la...sampai Melaka, terus cari kedai makan. lapor weh... pas2 g singgah solat kat Masjid SElat, best!!!!! tepi laut...dengar ombak menghempas pantai je.syahdu.ceeewaaahhhh...haha

next day, b4 p daftar kat U, singgah Dataran, nak p ronda2 kot c2..sedih sangat sebab x sempat nak amek gambaq dekat meriam 2 + A famosa.. =(

abg ipaq, aku, kak aku

tak sah la kalo p Melaka x jumpa beca..btoi dak???

adik aku yang paling poyo ;P

dalam gambaq, sbelah kiri, yg dukung ank + baju belang + pregnant 2 = orang yg bagi kami tumpang rumah depa kat sana.paling best tiap kali makan mesti ada orang tolong bayaq..hehehe


disebabkan ade orang support 'percutian' kami kat Melaka + duit ayah aku yang bekepuk 2 x terusik sangat pon..so, kami pe la singgah Kuantan.hehe..umah sedara yang sekian lama terpisah.kira cam jejak kasih la ne kn.haha...sampai pon da kol12 lebey...letih giler.mandi2 tros tidoq..

pagi2 lagi kami da kluaq p Pantai Teluk Cempedak...cantek pantai dia...pas2 pe g,posing ler...


kol3 petang, lepas makan, kami pon balek la...yang paling best ayah aku dapat 'duit raya'...banyak plak 2..fuhhhhh..best gilo!!! then, sampai umah kol10 ke 11 ntah.x ingat da..yg pnting selamat sampai kan =)

0 comments:

Post a Comment

 

BILA JEJARI MENARI DI KEYBOARD Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting