Friday, April 8, 2011

Kubur Milik Siapakah???

at 1:45 AM
almost 2 weeks aku tinggalkan anak2 ikan ne..kesian mereka2..mesti rindu kat aku kan.ehehe..tyme bagi makan memang best! banyak giler la.chumel je..rasa nak picit2!!! dulu ikan keli xbes sebab air kotor, x nmpak sangat ikan dalam 2..

 
ikan yang kebuluran


ne ikang group sebelah..banyak jugak yang mati..terapung cam pelampung dah ak nengok..kat dlm pon ade ag.kalo tengok betol2..nmpk cm ade bukit mayat kat tengah3 kolam 2..haha..nmpk x??

so..untuk elakkan ikan2 yang ade disease ne menjangkiti yang laen..and xnak bagi ade bawu hanyir + busuk..mayat2 ne terpaksa la dikebumikan dalam tanah..xyah  gedik nak kapan @ mandikan sebab die mayat ikan je..thax 2 penggali kubor kite : Bam

untuk mengelakkan orang melangkah kubur ini..ktorang dengan suka hati nya telah meletakkan kayu nisan kat atas 2..cube name je xsmpat nak ukir..

 Kubor Milik Siapakah??



0 comments:

Post a Comment

 

BILA JEJARI MENARI DI KEYBOARD Copyright © 2011 Designed by Ipietoon Blogger Template Sponsored by web hosting